EHBO OSSENDRECHT kan bij ieder evenement, groot of klein, de benodigde EH-steun verlenen. Onze Eerste Hulpverleners (twee of drie hulpverleners) zijn dan op hun post in duidelijke herkenbare kleding met een volledige EH-uitrusting en zijn op de hoogte van de risico’s aan de hand van de vooraf gedane risicoanalyse. Vele steunverleners bezitten tevens de aantekening Sport- en/of Wandelletsels. Op die manier kunnen ze op kordate wijze hulp verlenen, mocht dat nodig zijn.


Voor grotere evenementen heeft EHBO OSSENDRECHT een heuse caravan compleet ingericht voor dit doel, inclusief een AED. Hier kan ook iedere hulpverlener terecht voor een kopje koffie, een broodje of om zijn verhaal te vertellen tijdens of na het evenement. Het is dus buiten een centrale post ook een thuishaven voor de hulpverleners.
Wilt u gebruik maken van ons bij een evenement, vul dan dit onderstaand formulier in, liefst zo snel mogelijk, zodat we de tijd hebben om het goed voor te bereiden. Die gegevens hebben we nodig voor de genoemde risicoanalyse. Na aanmelding neemt de coördinator contact met u op om de zaak verder met u te bespreken.


Formulier tbv aanvraag Steunverlening