BHV-EHBO


EHBO-Ossendrecht kan voor u het EHBO-gedeelte van de BHV-cursus voor haar rekening nemen.

Onze instructeurs zijn gediplomeerd EHBO-BLS-AED-instructeur en gaan bij de opleiding en nog meer bij de herhalingslessen, zoveel mogelijk uit van de werksituatie. Uw voordeel bij ons is een lagere prijs voor de EHBO-opleiding ten opzichte van de bedrijven die een

BHV-pakket aanbieden. De plaats en tijd kan in overleg. 's Avonds, overdag, op onze locatie of op uw locatie.


Wij als EHBO-Ossendrecht adviseren u om uw personeel/aanstaande BHV-ers, een complete EHBO-opleiding te laten volgen. De voordelen zijn geheel voor uw bedrijf. Met een complete EHBO-opleiding bent u bij ons voordeliger uit dan met de EHBO-module binnen

de BHV-opleiding. Deze EHBO-module is veel beperkter qua inhoud en geeft de BHV-er, dus ook u, niet de zekerheid dat er adequaat hulp verleend kan worden.

Er zijn helaas ook andere ongevallen dan alleen maar een calamiteit waarbij een ontruiming moet worden uitgevoerd. Denk maar eens aan de situatie van een medewerker die zich lelijk in z'n hand snijdt, wellicht een vingertop verliest, zijn enkel verstuikt, of klem zit met z'n arm in een machine. Voor dit soort hulpverlening schiet het EHBO-gedeelte, dat wordt gegeven tijdens de BHV-opleiding, tekort. Het is voor uw personeel een veilig gevoel om een paar collega's te hebben die ook met dit soort ongelukjes raad weten.


Bij nagenoeg alle BHV-opleidingen moet slechts de module brandbestrijding nog gevolgd worden als de cursisten al een officieel erkend EHBO-diploma hebben.

Daar zit duidelijk uw financiƫle winst. Uw personeel heeft voor weinig geld een officieel EHBO-diploma. De EHBO-Ossendrecht neemt de opleiding hiervoor evenals de herhalingslessen en diplomabewaking voor haar rekening.


Wilt u meer weten, neem dan contact op via het secretariaat d.m.v. het contactformulier.