Rabo Clubsupport

Wat kunt u doen om uw EHBO vereniging financieel te spekken, zonder dat het u één cent kost?

Rabo Club Support

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker.

Versterken van de regio

Rabobank Zuidwest-Brabant draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Zij versterken de lokale samenleving het zogenaamde coöperatief dividend – speciaal voor het lokale verenigingsleven.

Wie kunnen er stemmen?

Als lid van de Rabobank kunt u van 5 tot en met 25 oktober stemmen op uw favoriete vereniging of stichting. Bent u nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu uw lidmaatschap aan, zodat u straks uw stem uit kunt brengen.

Let op: alleen leden van Rabobank Zuidwest-Brabant mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Het lidmaatschap aanvragen kan via de website rabobank.nl/zwb onder de kop ‘De voordelen van het Lidmaatschap’: Wat kunnen clubleden doen om te steunen?

Evenals in voorgaande jaren levert dit een leuke bijdrage op om te besteden aan een

voorlichtingsavond of voor aanschaf van een duur apparaat.

De moeite meer dan waard vindt u ook niet?

Accepteren