Martin Woudstra

Adres: Pottenbergen 57

PC + woonplaats: 4641 HL Ossendrecht

E-mail: martin@ehbo-ossendrecht.nl

Hallo, hierbij wil ik mij even voorstellen. Ik ben Martin Woudstra, geboren op 20-08-1965 te Bussum. Ik ben vader van 3 kinderen en dat was voor mij de directe aanleiding om een cursus EHBO te volgen. De meeste ongelukken gebeuren ook het meest in en om het huis. In januari 2005 heb ik dan ook mijn diploma gehaald. Tijdens de herhalingslessen maar ook zeker erna kwam het vertrek van de vorige penningmeester ter sprake en omdat ik een financiƫle achtergrond heb vroeg het bestuur of ik interesse had om die functie te bekleden. Na overleg met het thuisfront heb ik mij uiteindelijk beschikbaar gesteld voor deze functie. Vanaf de jaarvergadering van 31-01-2007 beheer ik de centen van de vereniging. Vanuit deze positie hoop ik dat ik een steentje kan bijdragen aan een financieel gezonde vereniging en dat het een prettige samenwerking zal worden met zowel het bestuur als de leden.