Jean Graat

Adres: Markt 11

PC + woonplaats: 4641 HP Ossendrecht

E-mail: secretaris@ehbo-ossendrecht.nl

Mijn naam is Jean Graat en ik ben de partner van Anja Schot. Nadat ik Anja leerde kennen ben ik vanuit Tiel naar Ossendrecht verhuisd waar ik inmiddels al weer een aantal jaren met veel plezier woon. Ik heb een tienerdochter uit een vorige relatie. Na jaren lang een eigen bedrijf te hebben gehad, ben ik nu met pensioen. Ik gebruik mijn kennis om Anja te ondersteunen bij de administratie, marketing en reclame van haar kapsalon. Toen ik hoorde dat de EHBO vereniging een secretaris zocht heb ik me aangemeld. Ik ben nu uw aanspreekpunt voor administratieve en/of algemene vragen aangaande EHBO Vereniging Ossendrecht. Daarnaast beheer ik de caravan en sleep die heen en weer naar evenementen waar wij steun verlenen. Ook aangaande opmerkingen over de EHBO website bent u bij mij aan het juiste adres. Met veel plezier ben ik met de EHBO en alles erom heen bezig.

Tot ziens op een steunverlening op bij de Boulevard