Helmuth Dielemans

Adres: Burg. Voetenstraat 51

PC + woonplaats: 4641 JB Ossendrecht

E-mail: helmuth63@gmail.com

Mijn naam is Helmuth Dielemans en zit al een aantal jaartjes bij de EHBO vereniging van Ossendrecht. Gezien het feit dat ik me actief bezig hou met de EHBO-vereniging (bestuur, cursuscommissie, PEH en steunverlening) heb ik in het afgelopen jaar bij NODE ook de opleiding Instructeur Eerste Hulp gevolgd, geef inmiddels les en hoop dit ook nog vele jaren met plezier te kunnen doen.

Ook heeft mijn ehbo-bezigheid er toe geleid dat heel het gezin op dit moment in het bezit is van een geldig ehbo diploma zodat, als het nodig is, zij ook een helpende hand kunnen toesteken, temeer wij thuis ook nog een verbandpost hadden waarvan toch wel een aantal keer per jaar gebruik werd gemaakt. De verbandpost is opgeheven maar de verbandkoffer is gebleven. Ik wil iedereen bedanken voor het gegeven vertrouwen op de jaarvergadering, om deel uit te mogen maken van het bestuur.