Anja Schot

Mijn naam is Anja Schot en ben eigenaresse van Kapsalon Anja in Ossendrecht. Ik draai al een tijdje mee bij de EHBO. Uit interesse heb ik in 2000 de beginnerscursus gedaan en ben daarna met steunverleningen mee gegaan. Steeds leuk en gezellig! Toen er een bestuursfunctie vrij kwam is mij in 2004 gevraagd of ik mee wilde doen. Tot 2009 ben ik in het bestuur gebleven en heb mijn functie toen beschikbaar gesteld omdat ik voor mijn bedrijf een opleiding ging volgen die zoveel tijd koste dat ik. naast mijn werk, niet voldoende tijd meer over had om mijn bestuursfunctie, voor mijn gevoel, goed uit te kunnen voeren.

Ik ben ook, samen met Martin, vertrouwenspersoon binnen onze vereniging. We hebben hiervoor daar een opleiding gevolgd en we staan voor je klaar als je met een vereniging gerelateerd probleem komt te zitten.

Ik vind de EHBO nog steeds een gezellige vereniging waar ik graag kom. Sinds vorig jaar ben ik lid van de cursuscommissie waar jullie mij op lesavonden aantreffen om jullie lessen af te tekenen.

Tot ziens bij De Boulevard of bij een steunverlening.